Demo’s zaterdag 24 Maart 2012

Ter gelegenheid van het 10 jarig bestaan van onze zaal hebben we tijdens de zwarte band examens in de poortdijk een aantal demonstraties laten zien. Onze grote meesters, Master Ko Baek-yong en zijn zoon master Ko Se-hwan en master Yang Yong-seok uit Korea waren daar ook bij.

De jeugdgroep van Edith was als eerste aan de beurt om een spetterende demo te laten zien. Zij hadden bijna alle onderdelen van H.K.D in hun demo verwerkt. Kjell van Loenen en Yannick van Ingen hebben daarbij ook gelijk hun technieken voor de rode band laten zien. Dit was het laatste ontbrekende deel om de rode band te verdienen. Daarom hebben zij na afloop hun rode band in ontvangst mogen nemen van Master Ko Baek-yong zijn zoon master Ko Se-hwan en master Yang Yong-seok.

Daarna was Toto Laorpaksa met Deny Raatgever aan de buurt, hij liet een aantal Hankido cirkeltechnieken zien.
Dit werd opgevolgd door Kim Bosch en Justin van Doorn. Justin liet eerst wat korte Hapkido technieken zien door Kim rond de smijten. Vervolgens kreeg Kim de kans om Justin weer terug te pakken en liet ze een aantal variaties op de Hankido cirkeltechnieken zien.

Leon de Heus, Deny Raatgever en Justin van Doorn waren daarna aan de beurt. Zij lieten ook een aantal verschillende variaties zien op de Hankido cirkel technieken. De demo’s werden afgesloten met een Hankumdo Pattern van Master Ko Se-hwan.

De video’s van de demo’s kun je vinden op de video pagina.